Hlavní obsah
Článek

Paris Hilton (43) v sobě zase jednou nezapřela milovnici nejrůznějších party. Jednu takovou venkovní u bazénu hotelu, v němž byla ubytovaná, si užila ve středu. Společnost jí dělaly spousty známých i cizích lidí včetně Dj Afrojacka, o němž se ještě před nedávnem spekulovalo jako o jejím možném novém partnerovi. Nechyběla ani Parisina mladší sestra Nicky (28), která se obvykle drží spíš v ústranní. Výjimkou nebyla ani tato akce...

Bujařejší ze sester se stylizovala do indiánského stylu, když si oblékla žluto-bílo-černé maxi šaty, s nimiž sladila i své bikiny. Stylové byly rovněž dva culíky a čelenka na hlavě.

Paris nikdo nemusel k zábavě dlouho pobízet. Jen co zazněly známé rytmy, už se začala vlnit a užívat si pozornosti všech okolo. Když jí začalo být teplo, shrnula si šaty k bokům a tančila už jen v bikinách,a to klidně i na židli, aby na ní bylo co nejlépe vidět ze všech stran. Nicky se přitom držela opodál a nějaký čas si dokonce četla letáky, jako kdyby se k rozparáděné sestřičce ani nechtěla hlásit.

Reklama

Další články

Načítám