Hlavní obsah
Článek

Finalistku České Miss 2009 Leonu Grešákovou více než soutěž krásy proslavila pomatená jízda na koni u sochy sv. Václava v Praze s křížem v ruce, během které pomateně pořvávala. Po své spanilé jízdě, po které dokonce kousla zasahující strážníky, byla hospitalizována v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Poté o ní dlouho nebylo vidu ani slechu.

Poprvé se pak objevila na veřejnosti loni, kdy se ukázala na představení extravagantních modelů na České Miss. Leona začala navrhovat a dva modely byly právě z její dílny. Ke své jízdě se odmítala vyjadřovat. Od té doby se po ní zase slehla zem.

K profesi modelky se v Čechách vrátila až nyní. Ve středu se objevila na přehlídce mladých návrhářů v pražském klubu Mazaný králíček. A vypadala úchvatně. Dokonalé tělo, nádherná tvář. V zákulisí Leona prozradila, že modeling nehodila na hřebík, ale věnovala se mu po skandálu raději v zahraničí, kde o něm nikdo netušil. Nyní, dva a půl roku poté, už se konečně zase rozhodla předvádět  u nás. A že se je na co dívat!

Reklama

Další články

Načítám