Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Zajíčková (25) je nejen oblíbená moderátorka, ale taky pořádně sexy kočka. Pětadvacetiletá dívka, která za svůj exotický vzhled vděčí česko - mongolsko - čínským kořenům, teď nafotila sérii fotografií, na kterých vypadá opravdu skvěle.

Ať už ve zlatém kompletu nebo v krátké kožené bundičce a džínách, ve kterých vynikne Hančina štíhlá postava, neuvěřitelně jí to sekne. „Mám ráda cool trendy styl. Co rozhodně nemám ráda, je takový ten barbínovský styl a růžovou, to je taková hysterická barva,“ řekla k výběru outfitů sympatická černovláska.

K moderování pořadu Backstage na česko-slovenské MTV se Hanka dostala klasicky - přes konkurz. „Na jaře roku 2009 jsem se zúčastnila castingu. Od září 2009 jsem procházela různými školeními a naostro moderuji od roku 2010. Předchozí zkušenost s moderováním jsem neměla,“ popsala. „Moje práce mě baví, protože nikdy není stejná a je to adrenalin. Baví mě, když se něco děje.“

A děje se toho kolem ní opravdu hodně. Díky své profesi už se stihla seznámit s mnoha významnými osobnostmi hudební branže, a to nejen té české. „Hned můj druhý rozhovor byl s rapperem 50 Centem. Od té doby jsem se setkala ještě například s Anastaciou, Fergie z Black Eyed Peas, Charlie Straight nebo Rytmusem,“ vyjmenovala Hanka.

Reklama

Další články

Načítám